Laatste nieuws 1-7-19:

Mr. M.P. Harten (Mark) is m.i.v. 8-7-2019 werkzaam bij Haulussy The Law Company te Rotterdam.

Aansluiting bij de vereniging van Vastgoed Juristen Nederland

 

Met ingang van 28 maart 2018 is ons kantoor via mr. M.P. Harten lid geworden van de de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ). De vereniging is eind 1996 opgericht en stelt zich tot doel het bevorderen van de deskundige beroepsuitoefening van vastgoedjuristen. De VVJ richt zich op juristen, zoals advocaten, notarissen en bedrijfjuristen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het vastgoedrecht. Lidmaatschap staat open voor juristen die de specialisatieopleiding

Grotius onroerend goed recht succesvol hebben afgerond.

 

 

Aansluiting bij de NVRA!

Met ingang van 28 november 2016 is ons kantoor via mr. M.P. Harten op persoonlijke basis lid van De Nederlandse vereniging van Rechtskundige Adviseurs. Opgericht in 1928 is de NVRA uitgegroeid tot een ledenorganisatie die opereert in het hart van de juridische dienstverlening. Meer info treft u aan op www.nvra.nl.

 

Kwaliteit hoog in het vaandel
Wij onderschrijven de wens van de NVRA tot het waarborgen van kwalitatief goede juridische dienstverlening. De NVRA streeft immers naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. De NVRA geeft daar vorm aan door het toepassen van toetredingsvoorwaarden, gedragsregels en de handhaving daarvan. Via de NVRA zijn wij lid van VNO-NCW en MKB Nederland.

Erkenning Harten en Partners als NOB erkend belastingadvieskantoor en administratiekantoor.

Het bestuur van de NOB, de Nederlandse orde van Belastingadviseurs (voor universitair geschoolde fiscalisten), heeft Harten & Partners via mr. E.H.J. aan de Stegge met ingang van 16 januari 2017 als NOB erkend advieskantoor erkend. U kunt onze registratie nagaan op de website van de NOB. Tevens heeft de heer Aan de Stegge de specialisatieopleiding Grotius Bestuursrecht succesvol afgerond.

Tevens beschikt Harten & Partners over een beconnummer bij de belastingdienst d.d. 662203.

 

Harten & Partners - Fiscale & Juridische diensten | info@hartenenpartners.nl